1 Μαρτίου 2011

"Agrisles" και "Ποικιλίες της Λέσβου" για αξιοποίηση παραδοσιακών προϊόντων

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μία μεγάλη και συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση παραδοσιακών, ποιοτικών, περιβαλλοντικά φιλικών και γευστικών προϊόντων, εξαιτίας των συνεχόμενων διατροφικών σκανδάλων (διοξίνες, τρελές αγελάδες, μελαμίνη κ.λ.π.) που έχουν κλονίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Αυτό το γεγονός μπορεί να αξιοποιηθεί για την προώθηση των προϊόντων της Λέσβου και τη στήριξη της γεωργίας της.....(δέστε το δημοσίευμα της ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ)